728x90 AdSpace

  • Latest News

    İNADINA AŞK EZGİ (CEVAHİR TURAN) KİMDİR - CEVAHİR TURAN KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    inadina-ask-ezgi-cevahir-turan-kimdir
    İNADINA AŞK DİZİSİ EZGİ KİMDİR 

    Fox Tv de yayınlanan İnadına Aşk dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Dizinin en sevilen oyuncuları hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Başrollerinde Can Yaman, Açelya Topaloğlu, Yeşim Dalgıçer, Nilay Duru, Eren Vurdem, Cevahir Turan ve Bilge Şen'in yer aldığı İnadına Aşk dizi oyuncuları arasında daha bir çok isim yer almaktadır. İnadına Aşk dizisinde Ezgi karakterini canlandıran güzel oyuncu Cevahir Turan hem güzelliği ile hemde sergilediği performans ile dizinin en çok beğenilen isimlerinde olmayı başarmıştır. Ezgi karakterini canlandıran başarılı oyuncu hakkındaki tüm bilgiler araştırılmaya başlamıştır. İnadına Aşk dizisinin merak edilen sempatik, güzel oyuncusu Ezgi karakteriyle karşımızda olan Cevahir Turan hakkındaki bilgilerini, resimlerini, biyografi bilgilerini sizler için araştırdık ve derledik.

    İNADINA AŞK DİZİ OYUNCULARI>> 

    İnadına Aşk Dizisi Ezgi Karakteri Kimdir? 

    Cevahir Turan Kimdir 
    İnadına Aşk Dizisinde Ezgi Karakterini canlandıran Cevahir Turan 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Lise ve üniversite öğrenimini çocukluk yıllarında gittiği Hollanda'da tamamladı. Üniversitede Ekonomi bölümünden mezun oldu. Aynı yıllar içerisinde Hollanda ve Almanya' da çeşitli tiyatro ve müzikal projelerinde yer aldı.

    Mezuniyetinden sonra İstanbul'a yerleşti ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Müzikal Bölümü'nde eğitimini tamamladı. Halen Haliç Üniversitesi'nde Tiyatro yüksek lisans eğitimine devam ediyor. Profesyonel düzeyde resim yapıyor ve fotoğraf çekiyor. İleri derecede Hollandaca, Almanca ve İngilizce konuşabiliyor.

    inadına aşk dizisi ezgi, inadına aşk ezgi kimdir, inadına aşk dizisi ezgi kim, inadına aşk dizisindeki ezginin gerçek adı, inadına aşk dizisi ezgi hangi dizilerde oynadı, inadına aşk dizi oyuncuları kimler, inadına aşk dizisi ezgi karakteri, inadina ask dizisi ezgi, cevahir turan kim, cevahir turan kimdir, cevahir turan kaç yaşında, cevahir turan kim, cevahir turan resimleri,

    İnadına Aşk Dizisi Damla - İlay Erkök Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Defne - Açelya Topaloğlu Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Yalın - Can Yaman Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Deniz - Cem Belevi Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Çınar - Eren Vurdem Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Yeşim - Nilay Duru Kimdir>>

    Cevahir Turan Resimleri
      
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: İNADINA AŞK EZGİ (CEVAHİR TURAN) KİMDİR - CEVAHİR TURAN KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top