728x90 AdSpace

  • Latest News

    İNADINA AŞK ÇINAR (EREN VURDEM) KİMDİR - EREN VURDEM KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    inadina-ask-dizisi-cinar-kimdir
    İNADINA AŞK DİZİSİ ÇINAR
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Bu akşam Fox Tv de yepyeni bir dizi daha izleyici ile buluşuyor. Tanınan ve sevilen isimlerin yer aldığı İnadına Aşk isimli yeni dizi hjakkındaki bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Fox Tv İnadına Aşk dizi oyuncuları arasında Kaçak Gelinler dizisinden tanıdığımız Açelya Topaloğlu ve Gönül İşleri dizisinde rol alan Can Yaman'ın başrollerinde olduğu dizide Cem Belevi, Eren Vurdem, Yeşim Dalgıçer, Nilay Duru, Bilge Şen, İlay Erkök gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    İnadına Aşk dizisi karakterleri ve oyuncuları arasında olan Eren Vurdem dizide en çok sevilen ve araştırılan isimler arasındadır. 

    Karadenizli bir ailenin ortanca oğlu olan Çınar, bir gemi mühendisidir ve ailesinin Trabzon'da sahip olduğu tersanenin İstanbul ofisini yönetmektedir. İşi dışındaki hayatını küçük kız kardeşi Defne'ye bekçilik etmeye adamıştır. Yazımızın devamında ise İnadına Aşk dizisi Çınar karakteri ve Eren Vurdem kimdir gibi sorulan soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

    İNADINA AŞK OYUNCULARI>> 

    İnadına Aşk Çınar Karakteri Kimdir?


    Eren Vurdem Kimdir 

    İnadına Aşk dizisinde Karadenizli Çınar Barutçu karakterini canlandıran Eren Vurdem 7 Ekim 1988 tarihinde Konya'da doğmuştur. Başarılı oyuncu Eren Vurdem 27 yaşındadır. 
    Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro bölümü mezunudur.

    Sergilediği oyunculuk performansı ile oldukça beğeni toplayan Eren Vurdem daha önceden Şefkattepe ve Arka Sokaklar dizisinde rol almıştır. Başarılı oyuncu şimdi ise İnadına Aşk dizisinde Çınar karakterini canlandırmaktadır.

    Eren Vurdem'in oynadığı dizi ve filmler 

    2015 - Son Mektup
    2014 - Kutu Cüceleri(Türkçe Seslendirme)
    2014 - Bay Peabody(Türkçe Seslendirme)
    2012 - Şubat-Muyo
    2011 - Jin Yaralı Grup Elemanı
    2010 - Şefkat Tepe-Erhan
    2009 - No Ofsayt -Miço
    2009 - Hesaplaşma-Sadri

    inadına aşk çınar resimleri, inadına aşk dizisi çınar, inadına aşk dizi oyuncuları kimler, inadına aşk dizisinde çınar kimdir, inadına aşk dizisi çınar karakteri, inadina ask dizisi cinar kimdir, inadına aşk dizisi çınar gerçek adı, inadına aşk çınar gerçekte kimdir, eren vurdem kimdir, eren vurdem biyografi, eren vurdem resimleri, can yaman kaç yaşında boyu kilosu kaç,

    İnadına Aşk Dizisi Damla - İlay Erkök Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Defne - Açelya Topaloğlu Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Yalın - Can Yaman Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Deniz - Cem Belevi Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Ezgi - Cevahir Turan Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Yeşim - Nilay Duru Kimdir>>

    Eren Vurdem Resimleri
      
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: İNADINA AŞK ÇINAR (EREN VURDEM) KİMDİR - EREN VURDEM KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top