728x90 AdSpace

  • Latest News

    GÜNEŞİN KIZLARI SAVAS (BERK ATAN) KİMDİR - BERK ATAN KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    gunesin-kizlari-savas-kimdir
    GÜNEŞİN KIZLARI SAVAŞ
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Kanal D'nin yeni yaz dizisi olan Güneşin Kızları isimli dizi ilk bölümünden itibaren oldukça sevilerek yeni bölümleri ile devam etmektedir. Konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan dizide tüm oyuncular izleyicinin beğenisini toplamıştır. Bizde sizlere Güneşin Kızları dizisindeki oyuncuları tanıtmaya devam ediyoruz. 

    Başrollerinde Emre Kınay, Funda İlhan ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Güneşin Kızları dizi oyuncuları arasında Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Burcu Özberk, İrem Helvacıoğlu, Miray Akay ve Meltem Gülenç gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    Kısa sürede sevilen ve takip edilen Güneşin Kızları dizisindeki oyuncuların başında Savaş karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Berk Atan gelmektedir. Yakışıklılığı veoyunculuk performansı ile dikkat çeken başarılı oyuncu berk atan bir anda dizinin favori isimlerinden olmayaı başardı. Peki Berk atan kimdir işte ayrıntılar.

    GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>>

    Güneşin Kızları Savaş Karakteri Kimdir?

    Berk Atan Kimdir
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Güneşin Kızları dizisinde Savaş karakterini canlandıran Berk Atan, 2012 Best Model of Turkey birincisi ve Best Model of The World birincisidir. Berk Atan, 26 Eylül 1991 yılında İzmir Bornova’da doğmuştur. Anne tarafı Boşnak olan Berk Atan Liseyi Sıdıka Rodop Lisesi’nde okudu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümü mezunudur.

    11 yaşında futbola başlamış, 17-18 yaşlarında iken Altay futbol takımında kalecilik yapmış. Ardından modellik yapmaya başlamıştır. 2011 yılında Best Model of Turkey'de "Gelecek Vaat Eden" manken şeçildi ve 2012 yılında yapılan yarışmada ise 2012'nin Best Model of Turkey'i seçildi. 1.89 boyunda 83 kilo ağırlığında olan Berk Atan’ın Facebook hesabı yok, sadece Twitter ve Instagram hesapları var.

    Koyu bir Galatasaray taraftarıdır. Ayrıca büyük bir hayvan severdir. Ares adında bir köpeği vardır. 8 Aralık 2012 tarihinde Erkan Özerman'ın düzenlendiği Best Model of The World yarışmasının 25.'si Kumburgaz Artemis Otel'de yapıldı ve 1. Berk Atan seçildi. Mahşer-i Cümbüş Tiyatro ekibinden Dilek Çelebi’den oyunculuk dersleri almaktadır. 2013 yılında Limon Yapımın yapımcılığını yaptığı “Herşey Yolunda Merkez” dizisi ile oyunculuğa başladı. Ardından Altındağlı adlı dizide rol alan Berk Atan şimdi ise Güneşin Kızları adlı dizide rol almaktadır.
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    berk atan kimdir, berk atan biyografi, berk atan kaç yaşında, berk atan resimleri, berk atan boyu kilosu kaç, berk atan facebook instagram twitter, güneşin kızları dizisi savaş, günesin kizlari savas gerçekte kimdir, güneşin kızları savaş karakteri kimdir, güneşin kızlarındaki savaşın resimleri görselleri, güneşin kızları savaşın boyu kaç, 

    Güneşin Kızları Didem - Fatmagül Fakı Kimdir>>
    Güneşin Kızları Selin - Hande Erçel Kimdir>>
    Güneşin Kızları Peri Miray Akay Kimdir>>
    Güneşin Kızları Sevilay - Funda İlhan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Nazlı - Burcu Özberk Kimdir>>
    Güneşin Kızları Savaş - Berk Atan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Ali - Tolga Sarıtaş Kimdir>>
    Güneşin Kızları Tuğçe - İrem Helvacıoğlu Kimdir>>

    Berk Atan Resimleri

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: GÜNEŞİN KIZLARI SAVAS (BERK ATAN) KİMDİR - BERK ATAN KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top