728x90 AdSpace

  • Latest News

    GÜLLERİN SAVAŞI ÖMER (BARIŞ KILIÇ) KİMDİR - BARIŞ KILIÇ KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    GÜLLERİN SAVAŞI ÖMER
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Bir konak içerisindeki aile içi aşkları ve nefretleri anlatan sevilen dizi Güllerin Savaşı yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen Güllerin Savaşı dizi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. 

    Güllerin Savaşı dizi oyuncuları arasında Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç, Yiğit Kirazcı, Sercan Badur, Zeynep Köse, Uğur Kurul, Meltem Pamirtan, Ayşe Akın, Feyza Civelek, Aslı İçözü, Berk Yaygın, Ceren Koç gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    Başarılı bir şekilde devam eden güllerin savaşı dizisi, hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile oldukça dikkat çekmektedir. Dizi oyuncuları arasında en çok beğenilen ve merak edilen isimlerin başında ise Barış Kılıç isimli oyuncu gelmektedir. Barış Kılıç güllerin savaşı dizisinde ömer karakterini canlandırmaktadır. Başarılı bir estetik cerrahı olan Ömer, Gülru'nun aşık olduğu bir karakterdir. Yazımızın devamında güllerin savaşı dizisi ömer karakteri ve Barış Kılıç hakkında bilgileri bulabilirsiniz.

    GÜLLERİN SAVAŞI GÜLRU>>>
    GÜLLERİN SAVAŞI CİHAN>>>
    GÜLLERİN SAVAŞI GÜLFEM>>>

    Güllerin Savaşı Ömer Karakteri Kimdir?

    Barış Kılıç Kimdir 
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Güllerin Savaşı dizisinde Ömer karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya, Erguvan’da doğmuştur. 1983 yılında İstanbul’a taşındı. Babası emekli ilkokul öğretmenidir. Lise eğitimini Okmeydanı Anadolu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul üniversitesi iktisat fakültesinden mezun oldu. Mezun olduktan sonra yabancı dilini geliştirmek için Amerika’ya gitti. Bir süre burada kalıp yabancı dilini geliştirdikten sonra Türkiye’ye döndü ve Yeditepe üniversitesinde yüksek lisans yaptı. 

    Üniversite birinci sınıftan itibaren reklam filmlerinde oyunculuk yapmaya başladı. 1999 yılında bir oyuncu arkadaşı ile bir cips reklamı reklam filmi için seçmelere gittiğinde ona eşlik etti. Bekleme salonunda beklerlerken oradaki cast direktörü seçmelere onun da girmesini istedi ve oyuncu olarak o seçildi. Böylelikle oyunculuğa başlayan yakışıklı oyuncu Barış Kılıç bu güne kadar bir çok dizide rol almıştır. Barış Kılıç, 2007 yılında evlendi ve 2 çocuğu vardır. 

    Barış Kılıç Filmleri ve Dizileri : 

    2014 - Seni Seviyorum Adamım (Berk) (Sinema Filmi) 
    2014 - Güllerin Savaşı (Ömer) (TV Dizisi) 
    2012 - Merhaba Hayat (Burak) (TV Dizisi) 
    2013 - Lale Devri 4. Sezon (TV Dizisi) 
    2011 - Adını Feriha Koydum (Levent) (TV Dizisi) 
    2009 - Sakarya Fırat (Berat ) (TV Dizisi) 
    2009 - Aynadaki Düşman (Kaan Candemir) (TV Dizisi) 
    2007 - Vazgeç Gönlüm (Mert) (TV Dizisi) 
    2007 - Leylan (Yaman) (TV Dizisi) 
    2004 - Bütün Çocuklarım (Aybars) (TV Dizisi)

    güllerin savaşı ömer, güllerin savaşındaki ömer kimdir, güllerin savaşı ömer karakteri kim, güllerin savaşı ömer resimleri, barış kılıç kimdir, barış kılıç biyografi, barış kılıç resimleri, barış kılıç kaç yaşında, barış kılıç evli mi, barış kılıç boyu kilosu kaç, güllerin savaşı ömer kaç yaşında, güllerin savaşı dizi oyuncuları kimler

    Barış Kılıç Resimleri


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: GÜLLERİN SAVAŞI ÖMER (BARIŞ KILIÇ) KİMDİR - BARIŞ KILIÇ KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top