728x90 AdSpace

  • Latest News

    ÇİLEK KOKUSU DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR KARAKTER İSİMLERİ

    cilek-kokusu-dizi-oyunculariÇİLEK KOKUSU DİZİSİ
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com' aiittir
    Yazın gelmesi ile birlikte tüm diziler sezon finali ve final yapmaya hazırlanırken kanallar ise yeni dizilerini tanıtmaya başladı. Star TV de yeni başlayacak olan Çilek Kokusu dizisi daha şimdiden merak edilmeye ve beklenilmeye başladı. Çilek Kokusu dizisi ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır. 

    Star Tv de başlayacak olan Çilek Kokusu dizisi oyuncuları arasında Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ünlenen ve sevilen oyuncular arasında yerini alan Demet Özdemir ile Ezra dizisinde rol alan Yusuf Çim ve Not Defteri dizisinden tanınan Ekin Mert Daymaz yer alıyor. 

    Demet Özdemir'in yeni dizisi olan Çilek Kokusu dizisi yine bir gençlik dizisi olacak ve yine yaza damga vuracağa benziyor. Çilek Kokusu dizisinin oyuncularının belli olması ile birlikte dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. Bu yazımızda Çilek Kokusu dizisi oyuncu isimleri karakter isimleri ve dizinin konusu hakkındaki bilgileri sizler için derledik. İşte Çilek Kokusu dizisi detayları.

    Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları Kimler
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com' aiittir
    Çilek Kokusu Aslı - Demet Özdemir Kimdir>>
    Çilek Kokusu Volkan - Ekin Mert Daymaz Kimdir>>
    Çilek Kokusu Burak - Yusuf Çim Kimdir>>
    Çilek Kokusu Elçin - Mine Tugay
    Çilek Kokusu Çağla - Gözde Kaya Kimdir>>
    Çilek Kokusu Selda - Laçin Ceylan
    Çilek Kokusu Barış - Utku Ateş Kimdir>>
    Çilek Kokusu Nihat- Mahir Günşiray
    Çilek Kokusu Sinan - Murat Başoğlu
    Çilek Kokusu Gonca - Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir>>
    Çilek Kokusu Erdem - Anıl Çelik
    Çilek Kokusu Eda - İdil Sivritepe


    Çilek Kokusu Dizi Konusu 

    Başrollerinde Demet Özdemir, Ekin Daymaz, Yusuf Çim gibi başarılı oyuncular yer aldığı yeni gençlik dizisi Çilek Kokusu dizisinin genel konusu; birbirlerinden tamamen zıt karakterlere ve hayatlara sahip 3 arkadaş olan Aslı, Burak ve Volkan sürpriz bir şekilde tanışırlar. Birbirlerini bir daha hiç görmeyeceklerini düşünürlerken, Aslı, Burak ve Volkan yeniden bir araya gelirler ve Bodrum da sonunu bilemedikleri bir oyunun içine düşerler. Tesadüfler zinciri onların peşini Bodrum’da da bırakmaz.

    çilek kokusu, çilek kokusu dizisi, çilek kokusu ne zaman başlıyor, çilek kokusu dizi oyuncuları kimler, çilek kokusu dizisi karakter isimleri, çilek kokusunda kim kimdir, star tv çilek kokusu dizi bilgileri, çilek kokusu dizisinde kimler oynuyor, demet özdemirin yeni dizisi, cilek kokusu demet ozdemir rolü, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ÇİLEK KOKUSU DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR KARAKTER İSİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top